Jerk W. Langer

 

 

Foredrag

Guider

Samtale

Hvem er jeg

Kontakt

Forside

 

Bestil foredrag 

 

Flere foredrag

 

Nye guider:

- Blodtryk

- Slidgigt

- Antiinflammatorisk kost mod gigt

 

Besøg mig på

Facebook

 

 

Foredrag

 

Alt hvad du bør vide om

Collagen og Anti-inflammatorisk kost

 

- Smertefri

- Flot hud

- Optimal træning

- Stærke knogler

- Sund tarmflora

- Overskud og energi

 

 

 

Jeg holder motiverende foredrag uden løftede pegefingre om, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Jeg har udviklet den antiinflammatoriske kost, der skyller som en lavine over landet, og som har hjulpet mange danskere til et bedre liv.

 

Beskrivelse

(kopier gerne teksten til eget brug)

 

Collagen holder sammen på kroppen: Knogler, led, sener, brusk og organer. Men med alderen danner vi mindre collagen. Mad med collagen kan være med til at holde leddene smidige og knoglerne stærke, dæmpe smerter, forbedre restitution efter træning, bevare hudens fasthed og fugt, hjælpe vægttab på vej samt gavne tarmflora og fordøjelse, viser forskning. Jerk W. Langer har skrevet den første danske guide til, hvordan du får masser af collagen med de lækreste opskrifter.

 

I foredraget fortæller Jerk om de seneste resultater fra forskningens spydspidser verden over om brug af collagen ved bl.a. slidgigt, leddegigt og osteoporose samt træning. Du får praktiske råd til at komme i gang med at få mere collagen i anti-inflammatorisk kost. Samt eventuelt supplere med tilskud.

 

Det bliver både oplysende, underholdende og inspirerende. Undervejs får du mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi. Du får reel viden og konkrete løsninger og kan stille masser af spørgsmål.

 

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. aktuel med bogen 'Collagen – Stærk, sund og smertefri'. Jerk var den første i Danmark til at fortælle om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med ny forskning.

 

Du får

- En foredragsholder der fortæller om kost, motion, søvn mm. i øjenhøjde med publikum.

- Værktøjer og redskaber til det gode liv ad libitum.

- Nye vinkler på den sunde livsstil. Enkelt og evidensbaseret.

- Riglig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

- En foredragsholder som taler direkte med publikum uden powerpoint.

 

- Har skrevet bestsellerbøgerne “21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, “21 Nye Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, ”Collagen – Stærk, sund og smertefri”, og “Sundt Blodtryk på 14 dage”.

- Vært og ekspert på TV2 succesprogrammet “En kur der dur”.

- Opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.

 

Kommentar

Arrangementet kan målrettes, så det handler om emner af særlig interesse for netop jer, hvad enten I er patientforening, oplysningsforbund, virksomhed, fagfolk, kommune, sportsforening etc.

 

Bestil foredrag

Download pressefoto

Det siger andre om mine foredrag

  

 

Forsiden