Jerk W. Langer

 

 

Foredrag

Guider

Samtale

Hvem er jeg

Kontakt

Forside

 

Bestil foredrag 

 

Flere foredrag

 

Nye guider:

- Blodtryk

- Slidgigt

- Antiinflammatorisk kost mod gigt

 

Besøg mig på

Facebook

 

 

Foredrag

 

Alt hvad du bør vide om

Collagen og Anti-inflammatorisk kost

 

”Med til at holde leddene smidige og knoglerne stærke, dæmpe smerter, forbedre restitution efter træning, bevare hudens fasthed og fugt, hjælpe vægttab på vej samt gavne tarmflora og fordøjelse”

 

 

 

Jeg holder motiverende foredrag uden løftede pegefingre om, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Jeg har udviklet den danske udgave af antiinflammatorisk kost, som mange har taget til sig.

 

Beskrivelse

(kopier gerne teksten til katalog m.m.)

 

Du har nok hørt om anti-inflammatorisk kost, som herhjemme blev indført af læge Jerk W. Langer. Nu har han skabt en ny version baseret på madens collagen-protein og særligt målrettet hud, led, knogler, muskler og fordøjelse.

 

Collagen holder sammen på kroppen og kan ifølge forskning være med til at holde leddene smidige og knoglerne stærke, dæmpe smerter, forbedre restitution efter træning, bevare hudens fasthed og fugt, samt gavne tarmflora og fordøjelse, lyder det fra lægen, der med bogen “Collagen – Stærk, sund og smertefri” har udgivet den første store guide til at få mere collagen med danske retter.

 

I foredraget fortæller Jerk om forskningens seneste resultater fra indland og udland, der har testet collagen ved bl.a. slidgigt, leddegigt, hudproblemer, osteoporose og træning. Du får praktiske råd til at komme i gang med at spise mere collagen i anti-inflammatorisk kost. Samt supplere med bone broth og evt. collagenpulver.

 

Det bliver både oplysende, underholdende og inspirerende. Undervejs får du mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi. Reel viden og konkrete løsninger. Samt lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.

 

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. “21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage”, “Collagen – stærk, sund og smertefri” og “Sænk dit kolesterol”. Fortalte som den første herhjemme om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.

 

Du får

- En foredragsholder der fortæller om kost, motion, søvn mm. i øjenhøjde med publikum.

- Værktøjer og redskaber til det gode liv ad libitum.

- Nye vinkler på den sunde livsstil. Enkelt og evidensbaseret.

- Rigelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

- En foredragsholder som taler direkte med publikum uden powerpoint.

 

- Har skrevet bestsellerbøgerne “21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, “21 Nye Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, ”Collagen - Stærk, sund og smertefri”, “Sænk dit kolesterol”, og “Sundt Blodtryk på 14 dage”.

- Vært og ekspert på TV2 succesprogrammet “En kur der dur”.

- Opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.

 

Kommentar

Arrangementet kan målrettes, så det handler om emner af særlig interesse for netop jer, hvad enten I er patientforening, oplysningsforbund, virksomhed, fagfolk, kommune, sportsforening etc.

 

Bestil foredrag

Download pressefoto

Det siger andre om mine foredrag

  

 

Forsiden