Jerk W. Langer

 

 

Foredrag

Guider

Samtale

Hvem er jeg

Kontakt

Forside

 

Bestil foredrag 

 

Flere foredrag

 

Nye guider:

- Blodtryk

- Slidgigt

- Antiinflammatorisk kost mod gigt

 

Besøg mig på

Facebook

 

 

Foredrag

 

Alt hvad du bør vide om

Anti-inflammatorisk kost

 

”Det er hverken kompliceret eller svært, men handler om simple principper, som du nemt indpasser i hverdagen”.

 

 

 

Jeg holder motiverende foredrag uden løftede pegefingre om, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Jeg har udviklet den danske udgave af antiinflammatorisk kost, som mange har taget til sig.

 

Beskrivelse

(kopier gerne teksten til katalog m.m.)

 

Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer, der indførte den danske udgave af anti-inflammatorisk kost, som er meget populær lige nu.

 

“Det er hverken kompliceret eller svært, men handler om simple principper, som nemt indpasses i hverdagen,” siger læge Jerk W. Langer med udgangspunkt i sine bestsellerbøger om “21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost”.

 

Få inspiration til selv at prøve at tabe dig uden sult, mildne smerter, få bedre styr på blodsukker, lindre ved gigt, sænke blodtryk og kolesterol, optimere tarmflora og fordøjelse, og måske benytte mindre medicin, lyder det fra lægen, der undervejs giver eksempler fra både forskningens verden og egne klienter.

 

Det bliver både oplysende, underholdende og inspirerende. Undervejs får du praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi. Reel viden og konkrete løsninger. Samt lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.

 

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. “21 helbredende dage med anti-inflammatorisk kost”, “Sundt blodtryk på 14 dage”, “Collagen – stærk, sund og smertefri” og “Sænk dit kolesterol”. Fortalte som den første herhjemme om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.

 

Du får

- En foredragsholder der fortæller om kost, motion, søvn mm. i øjenhøjde med publikum.

- Værktøjer og redskaber til det gode liv ad libitum.

- Nye vinkler på den sunde livsstil. Enkelt og evidensbaseret.

- Rigelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

- En foredragsholder som kan tale direkte med publikum uden powerpoint.

 

- Har skrevet bestsellerbøgerne “21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, “21 Nye Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, ”Collagen - Stærk, sund og smertefri”, “Sænk dit kolesterol”, og “Sundt Blodtryk på 14 dage”.

- Vært og ekspert på TV2 succesprogrammet “En kur der dur”.

- Formulerede udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.

 

Kommentar

Arrangementet kan målrettes, så det handler om emner af særlig interesse for netop jer, hvad enten I er patientforening, oplysningsforbund, virksomhed, fagfolk, kommune, sportsforening etc.

 

Bestil foredrag

Download pressefoto

Det siger andre om mine foredrag

  

 

Forsiden