Jerk W. Langer

 

 

Foredrag

Guider

Samtale

Hvem er jeg

Kontakt

Forside

 

Bestil foredrag 

 

Flere foredrag

 

Nye guider:

- Blodtryk

- Slidgigt

- Antiinflammatorisk kost mod gigt

 

Besøg mig på

Facebook

 

 

Foredrag

 

Det Gode Liv

- Alt hvad du bør vide om antiinflammatorisk kost

 

- Glad og sund med overskud

- Sov godt. Masser af energi

- Vægttab

- Stabilt blodsukker. Bedre fordøjelse

- Godt humør. Færre smerter

 

 

 

Jeg holder motiverende foredrag uden løftede pegefingre om, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Jeg har udviklet den antiinflammatoriske kost, der skyller som en lavine over landet, og som har hjulpet mange danskere til et bedre liv.

 

Du får

- En foredragsholder der fortæller om kost, motion, søvn mm. i øjenhøjde med publikum.

- Værktøjer og redskaber til det gode liv ad libitum.

- Nye vinkler på den sunde livsstil. Enkelt og evidensbaseret.

- Riglig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

- En foredragsholder som taler direkte med publikum uden powerpoint.

 

- Har skrevet bestsellerbøgerne “21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, “21 Nye Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost” og “Sundt Blodtryk på 14 dage”.

- Vært og ekspert på TV2 succesprogrammet “En kur der dur”.

- Opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.

 

Beskrivelse

Er du klar til den store forvandling? Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Snarere tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer.

 

Bliv inspireret af kloge valg i hverdagen uden løftede pegefingre. Se yngre ud. Slank uden sult. Slip af med smerter. Få styr på blodsukker, gigt, hud, blodtryk, kolesterol, tarmflora og fordøjelse. Sov bedre og stress mindre. Husk bedre. Brug mindre medicin. Lev længere og vær rask, glad og aktiv imens.

 

Jerk W. Langer viser dig, hvordan du gør med udgangspunkt i sine bestsellerbøger “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost” om antiinflammatorisk mad, bevægelse, motion og levevis. Det er både underholdende, spændende og inspirerende.

 

Vi taler om antiinflammatorisk kost og levevis, det helt nye begreb inden for sundhed, som Jerk har indført i Danmark. Du får hans bud på, hvad en sund slankekur egentlig går ud på.

 

Vi tager også en rundtur gennem tidens populære slankekure, og du får Jerks bud på, hvad en sund slankekur egentlig går ud på.

 

Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlig puf bagi. Ingen tomme løfter eller alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger. Samt god lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.

 

Kommentar: Arrangementet kan målrettes, så det handler om emner af særlig interesse for netop jer, hvad enten I er patientforening, oplysningsforbund, virksomhed, fagfolk, kommune, sportsforening etc.

 

Bestil foredrag

Download pressefoto

Det siger andre om mine foredrag

  

 

Forsiden