Jerk W. Langer

 

 

Foredrag

Guider

Samtale

Hvem er jeg

Kontakt

Forside

 

Bestil foredrag 

 

Flere foredrag

 

Nye guider:

- Blodtryk

- Slidgigt

- Antiinflammatorisk kost mod gigt

 

Besøg mig på

Facebook

 

 

Foredrag

 

Sundt BLODTRYK på 14 dage

 

- Normalt blodtryk igen

- Ingen eller mindre medicin

- Vægttab

- Normalt kolesterol

- Stærke knogler

- Sund tarmflora

- Overskud og energi

 

 

 

Jeg holder motiverende foredrag uden løftede pegefingre om, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Jeg har udviklet den antiinflammatoriske kost, der skyller som en lavine over landet, og som har hjulpet mange danskere til et bedre liv.

 

Beskrivelse

(kopier gerne teksten til eget brug)

 

Hver femte voksne dansker har forhøjet blodtryk. Næsten lige så mange har problemer med kolesterol. Forhøjet blodtryk kaldes også "den stille dræber" og kan med tiden få fatale konsekvenser. Heldigvis kan du selv gøre meget for at få tallene ned, så du kan bruge mindre medicin, måske endda helt undvære pillerne.

 

Din mad er helt afgørende. Læge Jerk W. Langer har skabt en måde "at spise blodtrykket ned", der i forhold til typisk dansk mad både kan forebygge, behandle og sommetider endda helbrede forhøjet blodtryk. I foredraget præsenterer Jerk Langer principperne og forskningen bag de sunde spisevaner.

 

Det sker på underholdende og lærerig vis. Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, et venligt skub bagi samt god mulighed for at stille spørgsmål.

 

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. ’Sundt blodtryk på 14 dage. Jerk var den første i Danmark til at fortælle om anti-inflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med ny forskning.

 

Du får

- En foredragsholder der fortæller om kost, motion, søvn mm. i øjenhøjde med publikum.

- Værktøjer og redskaber til det gode liv ad libitum.

- Nye vinkler på den sunde livsstil. Enkelt og evidensbaseret.

- Riglig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

- En foredragsholder som taler direkte med publikum uden powerpoint.

 

- Har skrevet bestsellerbøgerne “21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, “21 Nye Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost”, ”Collagen – Stærk, sund og smertefri”, og “Sundt Blodtryk på 14 dage”.

- Vært og ekspert på TV2 succesprogrammet “En kur der dur”.

- Opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.

 

Kommentar

Arrangementet kan målrettes, så det handler om emner af særlig interesse for netop jer, hvad enten I er patientforening, oplysningsforbund, virksomhed, fagfolk, kommune, sportsforening etc.

 

Bestil foredrag

Download pressefoto

Det siger andre om mine foredrag

  

 

Forsiden