Jerk W. Langer

 

 

Foredrag

Guider

Samtale

Hvem er jeg

Kontakt

Forside

 

Bestil foredrag 

 

Nye Foredrag

 

Nye guider:

- Blodtryk

- Slidgigt

-Antiinflammatorisk kost mod gigt

 

Besøg mig på

Facebook

 

 

Foredrag

 

Helbredende Antiinflammatoriske Dage

 

- Alt hvad du bør vide om antiinflammatorisk levevis

 

- Glad, sund og slank

- Lækker mad

- Bedre humør

- Stabilt blodsukker

- Ny energi

- Vægttab

- Færre smerter

 

Er du klar til den store forvandling? Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Snarere tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer.

 

Bliv inspireret til at få ny energi og livsglæde, stærk krop, sundt blodtryk, stabilt blodsukker, god nattesøvn, godt humør, færre smerter, optimal fordøjelse og tarmfloraen samt brug for mindre medicin. Tab dig og bevæg dig meget mere i en travl hverdag.

 

Vi taler om antiinflammatorisk levevis, det helt nye begreb inden for sundhed. Inflammation er betændelse i kroppen udløst af vores livsstil, som på længere sigt kan skade livskvalitet og helbred. Antiinflammation er modgiften.

 

Læge Jerk W. Langer fortæller med udgangspunkt i bestsellerbogen ’21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost’ om den seneste forskning i antiinflammatorisk mad, bevægelse, motion og levevis, så det bliver både underholdende, spændende og inspirerende.

 

Hør hvordan du opbygger, styrker, forebygger og helbreder. Og få gode råd om at skabe mere bevægelse ind i dagligdagen samt om de bedste kosttilskud.

 

Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlige puf bagi. Ingen tomme løfter eller alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger. Samt god lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.

 

- Jerk W. Langer er læge, forfatter og en af Danmarks førende eksperter i, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske og få det endnu bedre. Som pioner indenfor antiinflammatorisk livsstil har han hjulpet mange danskere til et bedre liv.

- Jerk har udgivet bestseller-bogen ‘21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost’ (Politikens Forlag) og er vært i TV2-serien ‘En kur der dur’.

- Jerk opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år.

 

 

Kommentar: Arrangementet kan målrettes, så det handler om emner af særlig interesse for netop jer, hvad enten I er patientforening, oplysningsforbund, virksomhed, fagfolk, kommune, sportsforening etc.

 

Velegnet som arrangement under 10%-ordningen.

 

Bestil foredrag

Download pressefoto

Det siger andre om mine foredrag

  

 

Forsiden